Om Partrex

Partrex AB erbjuder högkvalitativa slitmaterial och slitreservdelar till skopor, snöplogar, flak, markfräsar och bandvagnar. Vi representerar ett flertal globalt ledande producenter och håller ett brett lager för den nordiska marknadens behov.


Företaget ägs och drivs av Göran Sjöström och Henrik Häggmark. Göran och Henrik har mångårig branscherfaret, från såväl tillverkande företag som från nationell och internationell handel med slitdelar. Företaget startades 2012 av Johan Larsson (idag VD för NYAB) och hette då STAB, Stål ST Scandinavia AB. I juni 2014 förvärvade Göran Sjöström STAB av Johan Larsson och döpte om det till Partrex AB. Senare 2014 kom även Henrik Häggmark in som ägare och Peter Gidlund anställdes på innesälj direkt från start. I april 2015 rekryterades även Bengt Enqvist, tidigare bla vid Mählers, Olofsfors och Tellefsdal, som säljare. Företaget har idag 5 anställda och omsätter ca 40mkr.


 Göran Sjöström Partrex   
 Göran Sjöström  Henrik Häggmark
  
 Bengt Enqvist Partrex  Peter Partrex
 Bengt EnqvistPeter Gidlund 

Partrex har huvudkontor och lager i Hörnefors utanför Umeå. Företaget har snabbt etablerat sig som en av Nordens ledande leverantörer och lagerhållare av slitdelar till entreprenadmaskiner.


Produkter - klicka här

Kontaktuppgifter - klicka här


Partrex AB
Ring oss 010-21 20 190 - Maila oss info@partrex.se