Nyheter‎ > ‎

Partrex distributör för Italricambi produkter


 Partrex AB    

Italricambi hos Partrex AB

Nu är det klart, Partrex AB blir distributör i Sverige för Italricambi slitdelsprodukter som idag produceras av det Italienska företaget Tough Components Srl. 

Italricambi var fram till för några år sedan en av Europas ledande producenter av slitstålsprodukter till entreprenadmaskiner. I produktportföljen ingick både härdade slitstål och smidda och härdade tandhållare och skoptänder som av många var ansedda vara de allra bästa i marknaden. För några år sedan gick bolaget Italricambi i konkurs pga finansiella problem hos dåvarande ägare och produkterna försvann från marknaden. Sedan något år har nya ägare via det nya företaget Tough Components tagit över både produkterna och produktionsutrustningen och man har återanställt kärnan av den personal som Italricambi hade. 

Produktionen är åter i full gång och Partrex har redan tagit emot flera sändningar till lager.
Italricambi smidda grävtänder J550 5,5 tum hos Partrex

Partrex kommer att representera Tough Components och Italricambi produkter parallellt med företagets befintliga produkter och varumärken.

"Vi är glada och stolta över att Tough Components valt just Partrex till att representera dem i Sverige. Italricambis produkter har alltid hållit hög och jämn kvalitet och det vi har fått hem till lager nu ser mycket bra ut och vi har redan börjat leverera ut till flera kunder." säger Partrex försäljningschef Henrik Häggmark

För frågor, ring 010-21 20 190 eller maila info@partrex.se.