Nyheter‎ > ‎

Nyhet från Partrex - En ny hyveldubb - Road King

Efter mer än två års utvecklingssamarbete introducerar nu Partrex AB och amerikanska Kennametal ett nytt hyvelstift för väghyvlar och hyvelblad - Road King.
Kroppen på det nya stiftet har en helt ny design som förbättrar rotationen vilket ger jämnare och mindre slitage. Kroppen är vidare gjord i ett genomhärdat slitstål med ett mycket högre slitagemotstånd än tidigare typer av hyvelstift. Den högre stålkvaliteten introducerades först av Kennametal på större fräständer till djupfräsar där slitaget på stiftets kropp är mycket stort. På djupfräsarna visade det sig fungera mycket bra och nu används alltså samma ståltyp i de nya Road King hyvelstiften. 
 Partrex hyveldubb Road King Trubbig & Spetsig Nyhet!    
Road King hos Partrex

Det nya stiftet är ett resultat av två års utvecklingssamarbete mellan Partrex AB och amerikanska hårdmetalltillverkaren Kennametal. Produkten var klar redan i juni 2017 men långstidstestades först på väghyvlar under ett flertal månader och jämfördes då mot de gamla hyvelstiften från Kennametal och mot andra på marknaden vanligt förekommande hyvelstift. Nya Road King höll avsevärt längre än samtliga stift det jämfördes mot.

Partrex har nu de nya Road King stiften i lager - både med spetsig och trubbig hårdmetallspets.

 
Kennametal hos Partrex

   


Partrex
För frågor, tveka inte att kontakta oss, 010-2120190 eller info@partrex.se